Rólam


Bemutatkozás

Üdvözöllek a WEBIRODAHÁZ oldalán. Váli Andrea vagyok, végzettségem alapján közgazdász, kontroller, elemző.

Joggal kérdezheti bárki, miért gondoltam úgy és döntöttem amellett, hogy virtuális assztisztenciával kezdjek foglalkozni. Természetesen az ilyen karrierváltásoknak személyes okai vannak elsősorban, nincs ez másként az én esetemben sem.

2018-ban, amikor az akkori munkahelyemen változások, összeolvadások kezdődtek, döbbentem rá, mennyire fontos az, hogy az ember több lábon álljon. Ebben az időben nyílt lehetőségem együttműködésre egy Egyesülettel, és kezdtem a virtuális asszisztensi tevékenységemet másodállású vállalkozóként.

A vállalkozásom bővítésére az alkalmazotti lét mellett nem volt lehetőségem, sőt az is kihívást okozott, hogy a meglévő ügyfeleimet azon a színvonalon tudjam kiszolgálni, amit tőlem megszoktak, és elvártak. Így elérkezett a döntés ideje: Maradok a megszokott alkalmazotti keretek között, vagy vállalom a vállalkozói életet annak minden nehézségével együtt?

 

Ahogy ez a weboldal is bizonyítja, az utóbbi mellett döntöttem és elkezdtem gőzerővel dolgozni a vállalkozásom bővítésén. Szeretném az általam nyújtott szolgáltatások körét folyamatosan bővíteni, hogy minél szélesebb kört ki tudjak szolgálni. Ugyanakkor a végzettségem és az eddigi munkatapasztalataim is maradéktalanul ki tudom aknázni ezen a területen.

Több mint 20 éves adminisztrációs és pénzügyi, bankszakmai tapasztalattal rendelkezem. Mindig imádtam tanulni, fejlődni, és kerestem a lehetőségeket, ami közelebb vitt a home office-ban végezhető munkához. Tanulás iránti vágyam kibontakoztatása érdekében, nemrég elvégeztem egy webdesigner képzést, és jelenleg online marketinget tanulok.

Maglódon élek férjemmel és két gyermekemmel. A környezetemben sokan még nem is találkoztak a virtuális asszisztenciával, mint szolgáltatással. Célom, hogy mindazokkal megismertessem ennek a szolgáltatásnak az előnyeit, akik eddig nem ismerték ezt a lehetőséget. Mert ahhoz, hogy hatékony és eredményes munkavégzést kapjunk, nem feltétlenül szükséges egy állandó alkalmazott. Remélem minél több vállalkozót tudok majd meggyőzni a virtuális asszisztencia létjogosultságáról, és előnyeiről, azzal a mentalitással, és precíz hozzáállással, ami engem jellemez.

Ha szívesen kipróbálnád, milyen együtt dolgozni ebben a formában, keress bizalommal!

Ajánlatkérés

Amennyiben kérdésed van, keress a +36/70-387-1078 telefonszámon. A kapcsolat gombra kattintva üzenetet is tudsz küldeni Nekem! Válaszadás 24 órán belül!